Ingyenes szállítás!! a címről 16 000,00 Ft
Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása
Mary Rose - egész bab kávé Brazília Cerrado prémium 400g
Mary Rose - egész bab kávé Brazília Cerrado prémium 400g
Mary Rose - egész bab kávé Brazília Cerrado prémium 400g
Mary Rose - egész bab kávé Brazília Cerrado prémium 400g
Mary Rose - egész bab kávé Brazília Cerrado prémium 400g
Mary Rose - egész bab kávé Brazília Cerrado prémium 400g
Mary Rose - egész bab kávé Brazília Cerrado prémium 400g

Mary Rose - egész bab kávé Brazília Cerrado prémium 400g

  • A Mary Rose Cerrado kávébab Brazília Cerrado régiójában, Minas Gerais állam délnyugati részén található. A főzetet gyümölcsös, pörkölt diós és csokoládés jegyek jellemzik.
Méret
5 520,00 Ft
ÁFÁ-val együtt / tétel
A legalacsonyabb ár 30 nappal az akció előtt:
Egységár13 800,00 Ft / kg
Expressz pénztár 1-Click(regisztráció nélkül)
14 napok visszaküldésre
Biztonságos vásárlás
Vásárlás után megkapja a következőket 460 pts.

Mary Rose - egy brazil kávé, amely minden ízlést megérint!

Brazília, ahonnan a Mary Rose kávék származnak, az első helyen áll a világ kávétermelői között. Évente 3,5 millió tonna kávét termelnek! A Mary Rose egy brazil kisvállalkozóval való együttműködésének köszönhetően tudtuk bevezetni ezeket a különleges kávékat (SSFC - Strictly Soft Fine Cup) a piacra és üzletünkbe. A Mary Rose a kiváló minőségű kávék márkája, amelyet különlegesen válogatott kávébabokból készítenek, amelyeket olyan mesteremberek termesztenek egy ültetvényen, akik ismerik a kávétermesztés titkait és tudják, hogyan lehet a legjobbat kihozni a növényből. A kávébabokat természetes módon dolgozzák fel - víz használata nélkül, a napon szárítják. Egy kis, helyi, kelet-lengyelországi kávépörkölőben pörkölik őket, az omniroast nevű innovatív és rendkívül sokoldalú módszerrel. Ez lehetővé teszi, hogy a főzetet tetszőleges módon készítsük el - professzionális felszereléssel, otthon vagy alternatív módszerekkel.

Mary Rose Cerrado egész babkávé

A Mary Rose Cerrado kávébab Brazília Cerrado régiójában, Minas Gerais állam délnyugati részén található Cerrado régióban terem. Ez Brazília egyik legfontosabb kávétermő régiója. Körülbelül 3600 kávétermelő él itt, akiknek a földjei mintegy 140 000 hektáron terülnek el. A régió félig nedves trópusi éghajlatán a levegő átlaghőmérséklete 20-26 °C között ingadozik. A kávéültetvények körülbelül 900-1250 méteres tengerszint feletti magasságban helyezkednek el, ami nagy hatással van a kávébabok ízére és állagára - könnyű, lágyabb és porózusabb, enyhén savanykásabb. A Cerrado kávébabok nagy méretűek, 17/18-as osztályozásúak, és három fajta kávébab keveréke: Bourbon, Catuai és Mundo Novo. A főzetet gyümölcsös, pörkölt diós és csokoládés jegyek jellemzik.


További információk: A kávékészítményt a következők szerint állítják össze: - A kávékészítményt a kávéfajták és a kávékészítéshez használt kávékészítmények közül a legfinomabbak:

Frissenpörkölt kávé, pörkölési dátum a csomagoláson.

Fajta: A pörkölés a pörköltben található: Bourbon, Catuai, Mundo Novo

Feldolgozás: természetes

Régió: Cerrado, Minas Gerais

Magasság: kb. 900-1250 méter tengerszint felettimagasságban.

SCAA skála: prémium

Fokozat: 17/18

Abab minősége: szigorúan lágy bab, specialitás.

Pörkölés: omniroast

Íz és aroma: citrom, pörkölt mandula, csokoládé

Savasság: megfelelő


Ingredients: Arabica pörkölt kávé, 100% egész kávébabból

Nettó súly: 400g

Készült a következő célokra: Venusti Sp. z o.o.

Származási ország: Brazília

Szavatossági idő: lejárati idő és tételszám a csomagoláson.


A márka honlapja: www.maryrosetea.com


Mary Rose Cerrado egészbabos kávé - hogyan készítsünk infúziót?

Minden Mary Rose kávét az omniroast nevű pörkölési fok jellemez. Ez azt jelenti, hogy sokoldalúak, valahol a világos és a sötét kávék között helyezkednek el, ötvözve e két típus jellemzőit, és szinte bármilyen módszerrel - eszpresszógép, csepegtető kávéfőző, tűzhelyi kávéfőző vagy alternatív módszerek, mint a kávékúp, szifon, chemex, french press vagy aeropress - elkészíthetőek.

Mary Rose - minőség, felelősségtudat és ez a legjobb az Ön számára

Miért érdemes a Mary Rose-t választania?

  • A Mary Rose termékeket a magas minőség jellemzi. A garancia a személyes felügyeletünk a gyártás minden egyes fázisában. Biztosítjuk, hogy a termék, amit a kezébe kap, a lehető legjobb legyen.
  • Gondoskodunk arról, hogy a termékek egészségesek és jók legyenek az embereknek és a környezetnek, hogy előállításuk ne károsítsa az általunk szeretett természetet.
  • Csak azt kínáljuk, amit magunk és szeretteink számára is választanánk. Amit szeretünk és értékesnek tartunk.
  • A Mary Rose termékek kizárólag megbízható beszállítókkal való együttműködés eredményeként születnek, akik osztják a környezet tiszteletben tartásával és a dolgozóik számára tisztességes munkakörülmények biztosításával kapcsolatos nézeteinket.
  • Az esztétikus címke, gyönyörűen mutat a konyhapolcon.

Hogyan készül a Mary Rose kávé?

1. lépés: A Mary Rose kávé brazil ültetvényeken terem. A kávéterméseket az ültetvényesek kézzel szedik és gondosan válogatják. A napon szárított bogyókból kinyert zöld, nyers kávébabok indulnak hosszú útjukra a pörkölőbe.

2. lépés: A kis tételekben pörkölt kávét egy speciális kemencében pörkölik, ahol a hőmérséklet elérheti a 250 °C-ot is! A kávébabok a gépben forognak, és a hő hatására megrepednek. Néhány percig pörkölődnek. A kis léptékű termelés tükröződik a Mary Rose márkanév alatt előállított kávé magas minőségében.

3. lépés: Miközben a kávébabok pörkölődnek, a kávémester kivárja a megfelelő pillanatot, hogy kivegye a kávébabokat a pörkölőből, és néhány pillanatonként ellenőrzi, hogy a kávébabok színe, mérete, állaga vagy füstössége tökéletes-e.

4. lépés: A kávét egy speciális ajtón keresztül egy forgó dobba - hűtőtálcába öntik, amely karokkal van felszerelve, amelyek egyenletesen elosztják a kávébabokat. A pörkölési folyamat leáll, és a kávébabok azonnal lehűlnek.

5. lépés: A frissen pörkölt Mary Rose kávét speciális csomagolásba csomagolják , hogy megőrizzék egyedi aromáját és ízét. A késztermék az Ön konyhájának polcára kerül!

Márka
Termelői kód
5904665802236
Termelői kód
5904665802236
Garancia
Nettó tömeg
400 g
Tárolás
Száraz és hűvös helyen tárolandó.
További információ
A termék földimogyorót, dióféléket, gluténtartalmú gabonaféléket tartalmazhat.
Garancia

12 hónap

Segítségre van szüksége? Kérdése van?Tegye fel kérdését, és mi azonnal válaszolunk, a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat közzétesszük mások számára..
Kérdezzen
Ha ez a leírás nem elegendő, kérjük, küldje el kérdését a termékkel kapcsolatban. A lehető leghamarabb válaszolunk. Az adatok feldolgozása a adatvédelmi politika. Az adatok megküldésével Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseit..
Írja meg véleményét
Az Ön véleménye:
5/5
Saját termékfotó hozzáadása:
pixel