Ingyenes szállítás!! a címről 16 000,00 Ft
Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása

Yerba Mate tea nagykereskedelem

Yerba mate tea nagykereskedelem. A legalacsonyabb árak és a legnagyobb választék csak a Venusti.eu-nál. Szívesen látjuk Önt!

Teaboltot vagy online yerba mate boltot vezetsz? Akkor csatlakozzon a Venusti.eu, a yerba mate és kiegészítőit kínáló nagykereskedelmi platformhoz. Ez egy olyan hely, ahol az egészséges életmód iránti szenvedély természetes termékek gazdagságával párosul! Több mint egy évtizede importálunk yerba matét és kiegészítőket az élénkítő főzet szerelmeseinek Dél-Amerikából. Tapasztalatunknak és a latin-amerikai piac realitásainak ismeretének köszönhetően azon kevesek közé tartozunk, akik közvetlenül a termelőktől importálják a yerba matét. A közvetítők megkerülésével a piacon messze a legalacsonyabb nagykereskedelmi árakat tudjuk kínálni a yerba matéra és a kiegészítőkre. Az évek során számos európai céggel sikerült együttműködést kialakítanunk. Yerba mate nagykereskedelmi platformunk garantálja a megrendelések gyors feldolgozását és teljes nyitottságot az új vállalkozókkal való együttműködésre. Hivatalos partnereink között megtalálhatók a legismertebb, legelismertebb yerba mate márkák egyenesen Dél-Amerikából, mint például:

 • Rosamonte
 • El Fuego
 • Verde Mate Green
 • La Merced
 • Nobleza Gaucha
 • Kurupi
 • Rio Parana
 • Kraus
 • Yaguar
 • Barão De Cotegipe
 • Soul Mate Orgánica
 • Guarani
 • Campesino
 • Cruz de Malta
 • CBSé
 • Unión
 • Selecta
 • La Rubia
 • Pachamama (guayusa tea márka)

Hatalmas termékválaszték a legkülönfélébb vásárlói igényeknek megfelelően

A Venusti.eu platformon a Yerba mate a nagykereskedelem fő témája, de az ott elérhető választék sokkal szélesebb, és olyan termékeket is tartalmaz, amelyekre szintén érdemes odafigyelni. Mi minden található még a yerba matén kívül a Venusti.eu nagykereskedelmi weboldalon?

Kiegészítők a yerba mate elkészítéséhez és fogyasztásához

Magán a yerba matén kívül érdemes megnézni a Cebador yerba mate kiegészítőkre vonatkozó vonzó ajánlatát is. A gyártó mindent kínál, ami a yerba mate főzetek szerelmeseinek szükséges. A kínálatban nikkelezett acélból, rozsdamentes acélból és alpakából készült bombillák (yerba mate szívószálak) széles választéka található. A Cebador különböző típusú yerba mate edényeket is kínál, mint például kerámia mate csésze, calabash, palo santo, calabaza, cuia, porongo, guampa - mindezt a lehető legalacsonyabb nagykereskedelmi áron. Érdemes megemlíteni az olyan kiegészítőket is, mint a parafa párnák a mate csészéhez, a bombilla tisztítószerek vagy az analóg hőmérők, amelyek megkönnyítik a yerba mate kiöntéséhez használt víz hőmérsékletének mérését. A Cebador márka olyan innovatív kütyüket is kínál a yerba matéhoz, mint a Yerbomos 5.0, amely egyesíti a termosz, a mate-tök és a bombilla funkcióját - mindezt egyben, a TermoMate és TermoLid termoedények, vagy a kényelmes, érintőképernyős kijelzővel ellátott LED-es termosz.

Egyéb infúziók - kávé, tea, guayusa

A Venusti.eu kínálatából nem hiányozhatnak más főzetek sem, mint például a guayusa - a yerba mate közeli rokona Ecuadorból, a kiváló minőségű tea, beleértve a zöld, fekete, fehér, pu-erh vagy rooibos teákat, valamint a világ különböző részeiről származó, frissen pörkölt, babos kávé. A főzetek mellett a Venusti.eu nagykereskedésben kiegészítők széles választéka is megtalálható - főzők, French Pressek, hagyományos matcha tea főzési kiegészítők, kávéfilterek és még sok-sok minden más.

Adalékanyagok yerba mate és infúziókhoz és egészséges élelmiszerekhez

A világ minden tájáról származó beszállítókkal való széleskörű, hosszú távú együttműködésnek köszönhetően a Venusti.eu nagykereskedő kínálata más termékeket is tartalmaz, mint például: fűszernövények, fűszerek, szárított gyümölcsök, diófélék vagy szárított ehető virágok. Ezek szolgálhatnak a yerba mate vagy más főzetek adalékaként, de a konyhában és azon túl is széles körben használják őket. A Venusti.eu nagykereskedő kínálatában figyelemre méltó termék a Nustino sovány mogyoróvaj por alakban is - több egyedi ízben kapható.

Yerba mate nagykereskedelem. Hogyan lehet együttműködni a Venusti.eu-val?

A Venusti.eu yerba mate és kiegészítők nagykereskedő céggel való együttműködéshez szükséges egy fiók létrehozása. Ez szükséges a yerba mate és más, a platformon elérhető termékek nagykereskedelmi árainak megismeréséhez. Amint a fiókot a platform ügyfélszolgálata ellenőrzi, a nagykereskedelmi árak automatikusan feloldódnak. A bejelentkezést és az ellenőrzésen való átjutást követően lehetőség nyílik nagykereskedelmi megrendelés leadására. Érdemes megemlíteni, hogy a Venusti.eu platform vonzó kedvezményprogramot kínál. Minél nagyobb a megrendelés, annál nagyobb lesz a kedvezmény, és így a termékek árai még vonzóbbak lesznek. A kedvezményküszöbökkel kapcsolatos részletek az ezen a linken található címen érhetők el.

Miért érdemes együttműködni a Venusti.eu - yerba mate nagykereskedővel?

 • Termékek széles választéka – A Venusti.eu nem csak a yerba mate-ról szól. A nagykereskedő az infúziók elkészítéséhez és fogyasztásához szükséges kiegészítők, kiváló minőségű tea és kávé, infúziókhoz való adalékanyagok, fűszerek, gyógynövények és az "egészséges élelmiszerek" kategóriájába tartozó termékek széles választékát is kínálja.
 • Vonzó árak – a termékeket közvetlenül a gyártóktól importálják - közvetítők nélkül, ami az árukban is megmutatkozik. Így a Venusti.eu nagykereskedő a piacon a lehető legalacsonyabb áron tudja kínálni a vásárlóknak a termékeket.
 • Kiváló minőség – A közvetlenül a gyártóktól származó termékek importjának van egy másik előnye is: garantálja, hogy a termékek a legmagasabb minőséget képviselik.
 • Kedvező kedvezmények – a nagykereskedelmi ügyfelek vonzó kedvezményprogramot vehetnek igénybe - minél magasabb a megvásárolt termékek értéke, annál alacsonyabb az ár.

Várjuk a közös munkát, és állunk rendelkezésére, ha bármilyen kérdése van!

pixel