Ingyenes szállítás!! a címről 16 000,00 Ft
Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása

Verde Mate Green. Egy brazil yerba, amely felülmúlhatatlan

2023-04-04
Verde Mate Green. Egy brazil yerba, amely felülmúlhatatlan

Az áruházunkban kapható termékek közül az abszolút bestseller a zöld, brazil yerba mate Verde Mate Green. Érdekel, hogyan és miért jött létre, milyen ízű, és miért olyan népszerű az őslakosok körében? Meghívjuk a mai bejegyzés elolvasására!

Verde Mate Green - yerba egyenesen a brazil dzsungelből

A levelek buja zöld színe, kellemes, frissen nyírt fűre emlékeztető növényi illat, elképesztő ízmélység, több tucat eredeti ízkompozíció, jellegzetes, kényelmes tárolást megkönnyítő doypack. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek először jutnak eszünkbe a Verde Mate-ről – egy brazil yerba márkáról, amely meghódította az európai és dél-amerikai mateistok szívét! Verde Mate Green – mi ez a márka, és miért szerzett ilyen széles kört a rajongóknak? Nézzük meg közelebbről.

Verde Mate Green története

A Verde Mate egy viszonylag fiatal márka. Csak 2017-ben hozták létre, és már meghódította a yerba mate világát. Az egész egy kérdéssel kezdődött: mi lenne, ha egy finomabb ízű yerbát készítenénk, amely kiváló minőségével megörvendezteti az infúzió gyakorlott szerelmeseit, ugyanakkor intenzív ízével nem riad el a kezdőktől? A márka létrehozásakor még nem voltak ilyen termékek a piacon. A magyalfőzet keserű íze sok yerba-kedvelőt elriaszt, ezért a Verde Mate készítői úgy döntöttek, hogy olyan terméket készítenek, amely mindenki számára elérhető lesz. Egy hosszú Brazília körüli utazás, valamint a legnagyobb és legjobb yerba mate ültetvényeiről híres brazil Parana állam több száz kilométeres útja és vadonja után végre sikerült megfelelő vállalkozót találnunk, aki hasonló értékeket képvisel: a természet és az emberek tisztelete, figyelem a hagyományokra és a legmagasabb termékminőségre. Megkezdődött az együttműködés, amelynek eredményeként hamarosan létrejött egy innovatív és nem szokványos yerba mate márka.

Mit tartalmaz a Verde Mate csomag?

Zöld yerba mate

A brazilok szeretnek yerbát inni, és ezt sokféleképpen teszik. Finomra őrölt, lédús zöld chimarrão-t isznak nagy cuiákban és jeges, ropogós tererét jégkockákkal, fűszernövényekkel és gyümölcsdarabokkal. Ami számít, az a magyal friss, növényi íze. A két legnépszerűbb brazil yerbafajtán kívül megtalálható még a mate zöld, azaz a magyalra jellemző keserűséget szinte teljesen mentes, világoszöld színű friss yerba. A levelek friss, növényi ízét és megőrzött élénkzöld színét a különleges magyalfeldolgozási módszernek köszönheti, amelyet az Argentínában vagy Paraguayban alkalmazott hagyományos módszerrel ellentétben forró levegővel szárítanak. Közvetlenül az ültetvényről való leszedés után a leveleket kisebb darabokra zúzzuk, és forró levegővel szárítjuk - füst és tűz használata nélkül. Aztán egyenesen a csomaghoz mennek. Kimarad az érlelési szakasz, melynek köszönhetően megőrizhető a friss, zöld szín és a frissen nyírt füvet idéző zöldséges, gyógynövényes íz és aroma. Bár úgy tűnhet, hogy az enyhébb ízű zöld yerba mate erőtlen lesz – semmivel sem lehet nagyobb baj. A Verde Mate ugyanolyan stimuláló tulajdonságokkal rendelkezik, mint bármely hagyományosan előállított yerba. És ebből a szempontból még egy kicsit jobb is. A szárazság gyakorlatilag mentes a gallyaktól, amelyeket általában koffeinmentes "töltőanyagként" kezelnek.

Csak természetes adalékanyagok

A márka kínálata valóban bőséges, ugyanis mintegy 50 teljesen különböző ízvariációt tartalmaz. A hagyományos, adalékanyagok nélküli yerbától a gyógynövény- és gyümölcskompozíciókon át a különleges, pörkölt szárított fűszernövényeken alapuló innovatív variációkig. A gyártási szakaszban különös gondot fordítanak arra, hogy minden ízkompozíció tökéletesen kiegyensúlyozott legyen. A Verde Mate-et az különbözteti meg a többi konkurens márkától, hogy abszolút minden adalékanyag, amely a csomagolásba kerül - gyógynövények, gyümölcsök, szárított ehető virágok, fűszerek, olajok és aromák - kizárólag természetes eredetűek. Tiszta természet és a legmagasabb minőség!

Kézműves yerba mate

A Yerba Verde Mate egy meghitt, családi ültetvényen készül, Curitibától nyugatra, a brazil Parana állam fővárosától. Itt lassabban telik az idő. A magyal csaknem félvad körülmények között, saját fejlődési ciklusának megfelelően, emberi beavatkozás nélkül nő. A nagy kereskedelmi vállalkozásokkal ellentétben itt nem használnak növényvédő szereket, mesterséges növényvédő szereket a növénynövekedéshez, a betakarítás során gépek helyett emberi kezet használnak. Ennek köszönhetően a levelek kezdeti szelekciója már a bokrokról való leszedés szakaszában megtörténik, és a feldolgozás után csak a legjobb minőségű levelek kerülnek a csomagba.

Yerba mate kezdőknek... és így tovább

A Yerba Verde Mate sok pozitív véleményt gyűjt a matisták körében. Enyhe íze miatt különösen jól esik a paraguayi magyal kalandjának elején. Nem riaszt el intenzitásával és erős keserűségével, gyümölcsös adalékokkal kombinálva pedig eredeti összetételével nyűgöz le. Jó alternatíva a yerba mate világában élő "régi idők" számára is, akik a termék minőségének romlása nélkül keresik a figyelmet a füstös, intenzív infúzióktól. "Kezdő" yerbaként a Verde Mate-nek van még egy előnye, a viszonylag enyhe ízen kívül. A durvára vágott, gyakorlatilag teljesen por- és pálcikamentes szárazság szinte bármilyen típusú bombillával könnyen szűrhető, így a Verde Mate termékek kiválasztásakor nem kell különleges kiegészítők vásárlásától tartani. És hogyan lehet a legjobban főzni, hogy teljes mértékben kihasználhassa a benne rejlő lehetőségeket? Kezdetben azt javasoljuk, hogy a szárított gyógynövény kisebb adagjaival kezdje – körülbelül 15 g/300 ml víz –, és fokozatosan növelje az adagot, ahogy jobban megismeri a yerba mate természetét.

Rengeteg íz a természetből

A Verde Mate egy olyan márka, amely az egyik legértékesebb ajánlattal büszkélkedhet. Gazdag kínálata jelenleg mintegy 50 eredeti ízvariációt tartalmaz, és rendszeresen adnak hozzá új, meglepő ajánlatokat. Egyesek azt mondanák, hogy a túl sok egészségtelen, de nem értünk egyet. Minden Verde Mate termék egy jól átgondolt és konzisztens összetétel, amely sokdimenziós ízével és aromájával lenyűgöz. Nem hiányzik a hagyományos adalékanyag nélküli Despalada (bio változatban is, az igényesebb mateistoknak), a még jobban izgató yerba guarana hozzáadásával vagy egy kifejezetten hideg ivásra készült összetétellel. A Verde család termékei között a gyümölcsmixek az élen járnak, külön figyelmet érdemel a magyal, citrom és menta klasszikus kombinációja, az erősen egzotikus Frutos Tropicales és a csábító, epret rózsaszirmokkal ötvöző Fresa. A Verde Mate kínálatában a gyógynövényes kompozíciók kedvelőinek is van valami – a távol-keleti sarsaparillával vagy ashwagandhával kiegészített yerba mate, meglepően friss kombináció guayusával és jázminnal, amely nemcsak a testet, hanem a lelket is serkenti. Katuava vagy aromás kannabisz abszint. kenderliszt és ürömfű hozzáadása . A Verde Mate kínálatában különleges helyet foglalnak el a „funkcionális” kompozíciók, mint például a Silueta, a Fitness vagy a Detox, melyek feladata nem csak egy adag stimuláció, hanem az emésztőrendszer működésének javítása is. A brazil márka termékei között is megtalálható az ún. tostadas, azaz pörkölt paraguayi magyal alapján összeállított yerba mate. A speciális sütőben történő feldolgozás hatására a zöld yerba mate színét sötétbarnára változtatja, íze és aromája pedig a gabonakávéra emlékeztet. A Verde Mate Coffee vagy a Dulcessa egy csipetnyi csokoládéval lenyűgözi eredeti ízét. Javasoljuk, hogy víz helyett tejet használjon. Büszkeség!

Minden Verde Mate Green íz kétféle súlyváltozatban kapható: fél kilogrammos doypackban és 50 grammos mintákban – remek megoldás azoknak, akik új ízeket szeretnének kipróbálni anélkül, hogy teljes méretű csomagot kellene vásárolniuk. Még jobb lehetőség a Verde Mate yerba megismerésére, ha mintákat tartalmazó készletet választunk. A dél-amerikai forrázat igazi szerelmeseinek, akik törődnek azzal, hogy a szárított fűszernövény ízét és aromáját a lehető leghosszabb ideig megőrizzék, javasoljuk, hogy vásárolják meg a Verde Mate-t yerberával, azaz egy fémdobozban, amely nem csak a szárított gyógynövényt védi nedvesség és időjárás, hanem megkönnyíti a yerba öntését az edénybe a kényelmes adagolónak köszönhetően.

A Verde Mate Green a legjobb yerba mate kategóriájában – vélemények és rajongók ezrei nem tévedhetnek! Tekintse meg több száz vásárlói véleményünket. Ha egy bevált, természetes yerbát keres, egyenesen a brazil dzsungel szívéből - válassza a Verde Mate-et!

Ajánlott

Taragui Energia 500g

Taragui Energia 500g

2 710,00 Ft ÁFÁ-val együtt/1tételA legalacsonyabb ár 30 nappal az akció előtt 2 720,00 Ft/1tételNormál ár 3 380,00 Ft ÁFÁ-val együtt/1tétel(5 420,00 Ft / kg ÁFÁ-val együtt)
Yerba Verde Mate Zöld Limon 0,5kg

Yerba Verde Mate Zöld Limon 0,5kg

3 180,00 Ft ÁFÁ-val együtt/1tétel(6 360,00 Ft / kg ÁFÁ-val együtt)
 Yerba Verde Mate Zöld Frutos Tropicales 0,5kg

Yerba Verde Mate Zöld Frutos Tropicales 0,5kg

3 180,00 Ft ÁFÁ-val együtt/1tétel(6 360,00 Ft / kg ÁFÁ-val együtt)
Yaguar Guarana Energia 0,5kg

Yaguar Guarana Energia 0,5kg

3 790,00 Ft ÁFÁ-val együtt/1tétel(7 580,00 Ft / kg ÁFÁ-val együtt)
pixel