Ingyenes szállítás!! a címről 16 000,00 Ft
Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása

Semmi sem üdítő… mint a CBSé!

2023-03-07
Semmi sem üdítő… mint a CBSé!

A yerba erejének és ízének tökéletes egyensúlya nagyszerű kiegészítésekkel – ez a CBSé. Az argentin márka elsősorban a szokatlan ízű yerba mate-hez kötődik. Frissítést keresel? Szereted a gyümölcskiegészítőket? Vagy fogysz? Minden kérdésre rövid lesz a válasz - CBSé!

CBSé – a hagyomány ellen

Bár nem is olyan régen a yerba mate volt a guarani indiánok egyetlen titka, amelyet egy különleges kultikus "istenek ajándéka" vett körül, egy ideje azonban meghódítja az emberek szívét szerte a világon - nem csak a dél-amerikaiak. A folyamatosan növekvő yerba piacon 45 évvel ezelőtt megjelent egy márka, amely megrázta a zöld világát, serkentette az infúziót, megtörve a hagyományok kereteit, és egy leheletnyi frissességet és színek tombolását vezette be. A CBSé yerbájában nem találsz unalmas klasszikusokat, itt az íz uralkodik!

És olyan feltűnően kezdődött…

A CBSé márka a múlt század őrült 70-es éveinek végén, pontosabban 1978-ban kezdte meg tevékenységét. Az argentin Córdoba tartományban található San Franciscóban élve Florentino Orquera és María Amelia Elizagaray házaspár eredeti ízek és aromák között indult utazásra, és minden a ... garázsukban kezdődött. Azzal az ötlettel álltak elő, hogy a paraguayi magyalt hegyi gyógynövényekkel kombinálják. Négy évvel később a kezdetben 50 négyzetméteres "garázs" üzemből egy egész 8 hektáros ipari üzem alakult, amely Santa Fé-ben található. A cég fokozatosan fejlesztette terményeit. Az áttörést az ízesített termékek piacra dobása jelentette. A márkatulajdonosok szerint a CBSé egy teljesen új szegmenst indított el a piacon, a yerba mate saborizadát - gyümölcsökkel és gyógynövényekkel ízesítve. 1997-ben a fogyasztók kipróbálhatták a CBSé innovatív yerbjeit narancs, citrom, grapefruit és kávé ízesítéssel. A márka történetének újabb mérföldköve mindössze három évvel később következett be. A CBSé megszerezte az ISO 9001-2000 minőségi tanúsítványt, amely megerősítette termékeinek magas minőségét és korszerűségét. Ettől a pillanattól kezdve az Argentínában rendkívül népszerű yerba más országokat is meghódított - Uruguayt, Paraguayt, az Egyesült Államokat és Spanyolországot. 2007-ben a cég a gyógynövények egészségügyi funkcióira gondolt, és új terméksorozatot hozott létre - funkcionális és ízletes keverékeket. Ezek olyan kompozíciók voltak, amelyek feladata a szervezet működésének szabályozása, a karcsúsodási folyamat serkentése és támogatása volt. A következő éveket új növények telepítése, a csomagolás grafikai megjelenésének felfrissítése és további sikeres ízkísérletek jellemezték. Jelenleg a CBSé yerbát "sok nyelven" lehet inni. A márka termékei eljutnak Dél-Amerika, Észak-Amerika (Egyesült Államok, Mexikó, Kanada) és Közép-Amerika országaiba, valamint Európába (Németország, Spanyolország, Olaszország, Lengyelország, Franciaország, Csehország), a Közel-Keletre (Egyesült Arab Emírségek). ) és Ausztrália.

Soha nem fog unatkozni a CBSé-vel!

A márka kínálata valóban széles és több „kategória” is megkülönböztethető benne. Először is, ahogy az elején említettük, az argentin márka termékei között nem találsz tiszta, klasszikus, adalékanyagok nélküli yerba mate-t. A CBSé határozottan és következetesen az ízes, kifejező kompozíciókra helyezi a hangsúlyt, ami erősen megkülönbözteti a versenytársaktól. Mire érdemes odafigyelni? A márka kezdete nagyon frissítő "gyógynövények", amelyek a serkentő infúzió sok rajongóját örömmel töltik el: a hegyi Serranas, a tengerparti Hierbas del Litoral vagy a CBSé Hierbas Cuyanas, gazdag kiegészítésekkel. Lehetetlen nem beszélni az úttörő íz-saborizadákról: narancs Naranja, citromos Limón, grapefruit Pomelo, trópusi CBSé Frutos Tropicales, azaz mangó, maracuja, papaya és narancs ízek kombinációja, CBSé Frutos del Bosque erdei gyümölcsízzel és CBSé Frutos del Valle alma és körte. Különösen a CBSé Frutos del Bosque és a CBSé Frutos Tropicales változatok hódították meg a yerba mate rajongók szívét szerte a világon! Az édes érzések szerelmeseinek a gyártó valami különlegeset - természetes édesítőszerekkel édesített szárazságot - készített, stevia és méz hozzáadásával. Nagyon édesek ezek a yerbák – ha nem hiszed, próbáld ki te is! A márka gazdag kínálatában funkcionális keverékek is szerepelnek - a szokatlan CBSé Silueta (alma vagy narancssárga változat), amely a karcsúsítási folyamatot támogatja, valamint a CBSé Regulase, melynek feladata az emésztőrendszer gondozása. Különösen figyelemre méltó a CBSé márka széles portfóliójának legújabb eleme - az Etiqueta Negra, vagyis a Hierbas Serranas kultikus változata a prémium változatban. Abszolút sláger és bestseller, amint azt a legnépszerűbb yerba mate rangsora is bizonyítja, a CBSé Energia Guarana guarana hozzáadásával, amely erősen és hosszan stimulál. Ezen a ponton érdemes megjegyezni, hogy ennek a márkának minden terméke a "libre de gluten" felirattal van ellátva a csomagoláson, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaznak glutént, ráadásul néhány készítményt egy dél-amerikai dietetikussal együttműködve fejlesztettek ki – Dr. A. Cormillott.

Yerba CBSé – imádni vagy utálni fogod!

Az ilyen erős kiemelés a versenytársakból és a nagy népszerűség mindig sok támogatót és ellenfelet hoz. Nincs ez másként a yerba mate CBSé-vel sem, amelyről sok vélemény halmozódott fel. Vannak, akik határtalanul szeretik a téma avantgárd megközelítése miatt, ugyanakkor pontosan ugyanezen okból utálják a hagyomány hívei, akik szerint a guarani indiánok "szent" gyógynövényének aromáival való kombinálása. (még ha természetesek is) tiszta profanáció. Mi a véleményünk? Hiszünk abban, hogy az ízlések különbözőek, és mindenkinek joga van saját véleményt formálni, ugyanakkor érdemes nyitottnak lenni az újdonságokra és szélesíteni a látókört, anélkül, hogy merev határokat szabna.

Milyen ízű a CBSé yerba?

És mit mondhatunk azoknak, akik még nem próbálták ki a CBSé yerbát? Milyen ízű? Mindegyik variációt kellemes "könnyedség" jellemzi. Egy argentin yerbához illően finom keserűség és fanyarság érezhető, ami egyben tökéletesen harmonizál az adalékok ízével. A CBSé Yerbjeit legjobban két szó jellemzi: tökéletes egyensúly. Sőt, minden változat jól működik minden változatban – melegen és hidegen egyaránt. Minden termék külön történet, a CBSé pedig szenzáció Lengyelországban és külföldön egyaránt. A rajongók különösen értékelik a yerba mate hegyi gyógynövényekkel és a CBSé Energia Guarana összetételét egy dél-amerikai serkentő gyümölccsel. Íme egy a sok pozitív vélemény közül: „Sok cég kínál gyógynövényes társat, de ez a kedvencem. Nyugtató és vidám, különösen kellemes az esti kikapcsolódás során. Kiegyensúlyozott és kellemes íz. Határozottan ajánlom." A CBSé egy yerba kezdőknek, de azoknak is, akik valami újat, eredetit és frisset keresnek. Mennyit használjunk yerba mate CBSé-t, hogy a legjobb ízt hozzuk ki belőle? Személy szerint körülbelül 15-30 grammnyi szárított gyümölcsöt ajánlunk - az edény kapacitásától függően.

CBSé - yerba mate, ami megy a korral

Ha még nem sikerült meggyőznünk a CBSé-t, akkor érdekelheti a márka óriási szerepvállalása az aktuális eseményekben, a kultúra és az új, eredeti ötletekre való nyitottság. Ez egy olyan cég, amely halad a korral! A CBSé aktív a közösségi médiában, folyamatos kapcsolatot tart fenn rajongóival. Csak nézze meg a kiterjedt YouTube-csatornát, amely szó szerint tele van lebilincselő tartalommal és érdekes ötletekkel. Itt érdemes szót ejteni a márkával kapcsolatos érdekességekről is. 2017-ben a CBSé piacra dobta a gyermekeknek szánt termékek limitált sorozatát "Mi Primer Mate" ("My first mate") szlogennel. Tutti frutti ízű yerba volt, jellegzetes, nagyon színes csomagolásban, amelyen az Argentínában népszerű könyvek szereplőinek motívuma - Gaturro - került. Az eredeti és egészen szokatlan ötlet nagy érdeklődést váltott ki külföldön is. Szintén figyelemre méltó esemény a CBSé 2015-ös bevonása az #UnEmojiParaElMate kampányba, melynek célja az volt, hogy a közösségi médiában használt hangulatjelek között bemutassák a yerba mate szimbólumot. A cég az Unicode Konzorciumhoz folyamodott, azzal érvelve, hogy a világszerte több millió ember által nap mint nap használt emojik között szükség van egy szimbólumra, amely a yerba mate rajongók egyre bővülő közösségét képviselné. Az akció sikeres volt, és 2019-ben mutatták be a matero hangulatjelet, amiben egy bombilla ragadt

Ajánlott

Pajarito Elaborada Con Palo Tradicional 0,25kg

Pajarito Elaborada Con Palo Tradicional 0,25kg

1 990,00 Ft ÁFÁ-val együtt/1tétel(7 960,00 Ft / kg ÁFÁ-val együtt)
Taragui Energia 500g Okazja

Taragui Energia 500g

2 780,00 Ft ÁFÁ-val együtt/1tételA legalacsonyabb ár 30 nappal az akció előtt: 2 700,00 Ft/1tétel+2% Normál ár: 3 480,00 Ft ÁFÁ-val együtt/1tétel-20%(5 560,00 Ft / kg ÁFÁ-val együtt)
Guarani Energia con Guarana 0,5kg

Guarani Energia con Guarana 0,5kg

3 280,00 Ft ÁFÁ-val együtt/1tétel(6 560,00 Ft / kg ÁFÁ-val együtt)
 Yerba Verde Mate Zöld Frutos Tropicales 0,5kg

Yerba Verde Mate Zöld Frutos Tropicales 0,5kg

3 280,00 Ft ÁFÁ-val együtt/1tétel(6 560,00 Ft / kg ÁFÁ-val együtt)
pixel