Ingyenes szállítás!! a címről 16 000,00 Ft
Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása
Yaguar Naranja Earl Grey 50g
Yaguar Naranja Earl Grey 50g
Yaguar Naranja Earl Grey 50g
Yaguar Naranja Earl Grey 50g
Yaguar Naranja Earl Grey 50g
Yaguar Naranja Earl Grey 50g
Yaguar Naranja Earl Grey 50g
Yaguar Naranja Earl Grey 50g

Yaguar Naranja Earl Grey 50g

  • A Yaguar Naranja Earl Grey egy nagyon eredeti és szokatlan kombináció. A finom és melegítő narancsos ízek a legjobb módon egészítik ki a keserűséget.
Nettó tömeg
A Yaguar íze
Méret
1 440,00 Ft
ÁFÁ-val együtt / tétel
A legalacsonyabb ár 30 nappal az akció előtt:
Egységár28 800,00 Ft / kg
Expressz pénztár 1-Click(regisztráció nélkül)
14 napok visszaküldésre
Biztonságos vásárlás
Vásárlás után megkapja a következőket 120 pts.

YERBA MATE TEA LEÍRÁSA:

AYaguar Naranja Earl Gray az egyik legeredetibb termék a piacon. Összetételében hasonlít a Yaguar Naranja teára. Tartalmazza azonban a bergamott aromáját, a narancs egy alfaját, amelyet a népszerű Earl Gray teák előállításához használnak. Hogyan olvad össze a yerba matéval? Nagyon jól! A narancshéj frissítő íze jól illik a bergamott éteri jegyeihez. Az egészet kiegészíti a körömvirág és a búzavirág szirmainak hozzáadása. A főzet tökéletesen stimulál, ugyanakkor pozitív hatással van az egészségre. Érdemes megemlíteni, hogy a keverékben felhasznált összetevők sok C-vitamint tartalmaznak, és erős antioxidáns hatással rendelkeznek, ami erősíti a káros baktériumokkal és vírusokkal szembeni ellenállást.

YERBA MATE TEA ÖSSZETEVŐK:

Yerba mate pálcikával és közepes mennyiségű porral, narancshéj, körömvirág szirmok, búzavirág szirmok, természetes aroma.

YERBA MATE TEA ÍZ:

AYaguar Naranja Earl Gray nagyon frissítő. Mégis messze van a tipikus gyümölcsös yerba matétól. A természetes bergamott aroma felhasználásának köszönhetően a főzet mély karaktert ér el. Azok a mate tea fnások fogják értékelni, akik eredeti élményt keresnek valahol a gyümölcsös frissesség és a gyógynövények éteri jellege között. A Yaguar Naranja Earl Gray jól működik hűvös tereként vagy hagyományos meleg főzetként.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

Félig vadon élő erdőben termesztett növényvédő szerek, mesterséges műtrágyák és egyéb kémiai növényvédő szerek használata nélkül.

A márka hivatalos honlapja: www.yaguarmate.com

Márka
Termelői kód
5902701427351
Termelői kód
5902701427351
Garancia
Nettó tömeg
50g [hun]
További információ
A termék földimogyorót, dióféléket, gluténtartalmú gabonaféléket tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy a yerba mate minta ízének neve a hátsó címkén található, közvetlenül az összetevőkre vonatkozó információk mellett.
A yerba matéban lévő por mennyisége
alacsony portartalom
A yerba mate erőssége
közepesen stimuláló (3/5)
A yerba mate keserűsége
kiegyensúlyozott yerba mate, érezhető keserűséggel (3/5)
Garancia

12 hónap

Segítségre van szüksége? Kérdése van?Tegye fel kérdését, és mi azonnal válaszolunk, a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat közzétesszük mások számára..
Kérdezzen
Ha ez a leírás nem elegendő, kérjük, küldje el kérdését a termékkel kapcsolatban. A lehető leghamarabb válaszolunk. Az adatok feldolgozása a adatvédelmi politika. Az adatok megküldésével Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseit..
Írja meg véleményét
Az Ön véleménye:
5/5
Saját termékfotó hozzáadása:
pixel