Ingyenes szállítás!! a címről 16 000,00 Ft
Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása
Ceramic gourd - Pepe - 150 ml

Ceramic gourd - Pepe - 150 ml

  • Pepe 150 ml is a ceramic gourd for yerba mate with an original design by the Cebador brand. The solid construction of high-quality ceramic clay ensures high resistance to damage and guarantees optimal thermal properties.
Méret
3 640,00 Ft
ÁFÁ-val együtt / tétel
A legalacsonyabb ár 30 nappal az akció előtt:
Expressz pénztár 1-Click(regisztráció nélkül)
14 napok visszaküldésre
Biztonságos vásárlás
Vásárlás után megkapja a következőket 303.33 pts.

Pepe” is a ceramic gourd for yerba mate with an original design by the Cebador brand. The solid construction of high-quality ceramic clay ensures high resistance to damage and guarantees optimal thermal properties. Thanks to the characteristic shape, the vessel fits comfortably in the hand and looks great. It is also very easy to maintain on a daily basis; it does not require special preparation and is ready to use immediately after scalding with hot water. We recommend!

Product information:

Capacity : approx. 150 ml

Height : 9 cm

Diameter at the base : 5 cm

Diameter at top : 8 cm

Original product from Cebador . Visit the official website of the brand

Garancia
Márka
Cebador
Garancia

12 hónap

Segítségre van szüksége? Kérdése van?Tegye fel kérdését, és mi azonnal válaszolunk, a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat közzétesszük mások számára..
Kérdezzen
Ha ez a leírás nem elegendő, kérjük, küldje el kérdését a termékkel kapcsolatban. A lehető leghamarabb válaszolunk. Az adatok feldolgozása a adatvédelmi politika. Az adatok megküldésével Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseit..
Írja meg véleményét
Az Ön véleménye:
5/5
Saját termékfotó hozzáadása:
pixel