Ingyenes szállítás!! a címről 16 000,00 Ft
Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása
Indega Seleccion Especial 1kg

Indega Seleccion Especial 1kg

  • Az Indega Selección Especial 1 kg paraguayi yerba mate a legmagasabb minőségű válogatott levelekből készült. Klasszikusan kesernyés ízű és sok koffeint tartalmaz.
Méret
5 870,00 Ft
ÁFÁ-val együtt / tétel
A legalacsonyabb ár 30 nappal az akció előtt:
Egységár5 870,00 Ft / kg
Expressz pénztár 1-Click(regisztráció nélkül)
14 napok visszaküldésre
Biztonságos vásárlás
Vásárlás után megkapja a következőket 489.17 pts.
Az Indega Selección Especial a legmagasabb minőségű paraguayi mate. Csak a legegészségesebb, érett leveleket és szárakat választották ki a gyártáshoz, amelyeket aztán hosszabb érlelési időnek vetettek alá, ami jelentősen befolyásolja a főzet erősségét. Gyakran választják azok a mateisták, akik szeretik a kifinomult, erős, kesernyés ízt füstös, földes aromával.

YERBA MATE TEA LEÍRÁSA

Az Indega Selección Especial csomagolásába zárt paraguayi erő a hagyomány, a természet és a tapasztalat ereje. Erős és határozott yerba mate tiszta ültetvényen termett. Csak a legegészségesebb, érett levelek és szárak kerültek kiválasztásra a termeléshez. A termelés későbbi szakaszában hosszabb érlelési időnek vetették alá őket, ami kihozza a mateisták kedvenc italának erejét. Kesernyés, intenzíven füstös, sőt földes aromával. Erős, határozott és kifinomult íz. Tökéletes a klasszikus érzéseket keresők számára.

YERBA MATE TEA ÖSSZETEVŐK

100% yerba mate.

YERBA MATE TEA ÍZ

A klasszikus, füstös yerba mate intenzív aromája. Kesernyés íz.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Az Indega ültetvényei Paraguay ugyanazon az ökológiailag tiszta területen találhatók, mint a Pajarito. Az Indega Selección Especial kevésbé kesernyés ízű (bár még mindig kellemesen intenzív), mint a többi válogatott yerba.

Termelői kód
7840045018614
Termelői kód
7840045018614
Garancia
Nettó tömeg
1000g
A yerba matéban lévő por mennyisége
nagy mennyiségű por
A yerba mate keserűsége
nagyon erős yerba mate, nagyon erős keserűséggel (5/5)
A yerba mate erőssége
erős stimuláció (4/5)
Garancia

12 hónap

Segítségre van szüksége? Kérdése van?Tegye fel kérdését, és mi azonnal válaszolunk, a legérdekesebb kérdéseket és válaszokat közzétesszük mások számára..
Kérdezzen
Ha ez a leírás nem elegendő, kérjük, küldje el kérdését a termékkel kapcsolatban. A lehető leghamarabb válaszolunk. Az adatok feldolgozása a adatvédelmi politika. Az adatok megküldésével Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseit..
Írja meg véleményét
Az Ön véleménye:
5/5
Saját termékfotó hozzáadása:
pixel